Muusikaajakirjanik ja – kriitik Siim Nestor soovitab:
Peamine põhjus, miks mulle meeldib Põhjala Tap Roomis istuda, on see, et ma ei tunne end seal vähimalgi määral ahistatuna. Kogu hoones on meeldiv ja vaba õhkkond, ruumid on igas suunas avarad, ülejäänud kliendid peale vaadates nagu sõbrad.
Sisulisemaks minnes, on see õllerestoran Texas BBQ menüüga, mis on mistahes otsast lähenedes – olgu see grillahjus mõnulenud siga, veis või kana – väga toitev, maitseküllane ja meeldejääv. Ampsude täiustamiseks mõeldud grillkastmed on valminud sealsamas köögis, nagu ka lisaks tellitavad marineeritud kurgid, kimchi, vorstid, oad, saiakuklid ja friikartulid.
Kui isutab rohkem kui üht BBQ-liha maitsta, saab tellida eri lihadega kombotaldriku. Sama kehtib õllekraanide rea ees – see rida on Eesti pikim, 24 käsitööõlut vaatidest – otsustamisega kimpu jäädes: võid kostitada end degustatsioonivalikuga. Restorani pidava maailma saja parima õllepruulikoja hulka valitud Põhjala on astunud jäätisetootjate sekka. Ainult Tap Roomis saab end jahutada Põhjala enda segatud külma maiusega, kui te just puuvilja krõbediku, banaani- või šokolaadi-linnasekoogiga punkti panna ei taha. Mulle endale istub magustoiduna kõige paremini restorani enda valmistatud beef jerky – pehme, suitsune, magus ja soolane korraga. Tahaks, et selle maitse jääks mu vuntsidesse pidama igaveseks.